Vacatures

Stahlie-Cam Automaterialen is op zoek naar collega's die onze producten leveren aan onze zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van auto onderdelen, gereedschappen en werkplaatsequipment. Ons assortiment omvat een breed gamma van A-merken en voordelige alternatieven. Stahlie-Cam Automaterialen bestaat uit een jong, dynamisch en enthousiast team.

 

 

Heb je interesse in één van onze vacatures stuur dan je sollicitatie met cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

 

 

 Je komt te werken in een jong en ambitieus team en bent verantwoordelijk voor het bezorgen van onze producten. Als logistiek medewerker krijg je de beschikking over een voertuig (bestelauto of scooter) waarmee je op aanwijzing van je leidinggevende producten bezorgt bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar collega's van minimaal 16 jaar. De werkzaamheden vinden plaats op basis van oproep op weekdagen en/of zaterdagen. Je bent in het bezit van een rijbewijs en/of bromfietscertificaat. Je bent flexibel, houdt van aanpakken, weet om te gaan met gezonde werkdruk en bent servicegericht waarbij je het belang van onze klant niet uit het oog verliest.
 Je komt te werken in een jong en ambitieus team en bent verantwoordelijk voor de correcte verwerking van de inkomende goederen. Als logistiek medewerker verwerk je de administratie van de inkomende goederen en zorg je ervoor dat de producten op de juiste locaties worden opgeborgen. Je denkt mee, stelt vragen en adviseert waar nodig bij het efficienter maken van de gevoerde processen. Daarnaast verricht je alle voorkomende werkzaamheden wat in een logistieke functie van toepassing is en ben je verantwoordelijk voor het goed verwerken van geplaatste orders. Uiteraard vind je het leuk om onze leveranciers en transporteurs zowel per telefoon, per mail als persoonlijk te benaderen. Dit in geval van onvolkomenheden waardoor je te maken krijgt met een uitdagende veelzijdige functie. Natuurlijk weet je het nodige van de hedendaagse technieken en volg je de nieuwste ontwikkelingen waarin je door ons uiteraard ondersteund zal worden. Je bent flexibel, houdt van aanpakken, weet om te gaan met gezonde werkdruk en bent servicegericht waarbij je het belang van onze klant niet uit het oog verliest.
 Je komt te werken in een jong en ambitieus team en bent verantwoordelijk voor de correcte verwerking van de inkomende goederen. Als stagiair logistiek medewerker verwerk je samen met de logistiek medewerker de administratie van de inkomende goederen en zorg je ervoor dat de producten op de juiste locaties worden opgeborgen. Je denkt mee, stelt vragen en adviseert waar nodig de logistiek medewerker bij het efficienter maken van de gevoerde processen. Daarnaast verricht je alle voorkomende werkzaamheden wat in een logistieke functie van toepassing is. Je bent samen met de logistiek medewerker verantwoordelijk voor het goed verwerken van geplaatste orders. Uiteraard vind je het leuk om onze leveranciers en transporteurs zowel per telefoon, per mail als persoonlijk te benaderen. Natuurlijk weet je het nodige van de hedendaagse technieken en volg je de nieuwste ontwikkelingen waarin je door ons uiteraard ondersteund zal worden. Je bent flexibel, houdt van aanpakken, weet om te gaan met gezonde werkdruk en bent servicegericht waarbij je het belang van onze klant niet uit het oog verliest.

 

Staat jouw baan er niet bij, maar wil je graag bij ons werken: vul dan onderstaand formulier in voor een open sollicitatie.

 

Met alle aan ons verstrekte gegevens hanteren wij de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Contactformulier

Uw Email:
Onderwerp:
Bericht:
Welke kleur heeft het logo van Stahlie-Cam Automaterialen?

Contactgegevens

Stahlie-Cam Automaterialen B.V.

Schuttevaerweg 162 3044 BB Rotterdam 

Tel: 010 437 02 11 
Fax: 010 262 40 32 
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

markervind ons op Google Maps

 

 

Over ons

Stahlie-Cam Automaterialen is een totaal leverancier in onderdelen voor de automotive after-market. Ons pakket aan producten omvat onderdelen, accessoires, gereedschappen, equipment en autolakken. Naast alle bekende A-merken hebben wij ook goede alternatieven die prijs-technisch gunstiger zijn waarbij Requal, ons huismerk, hèt verschil maakt in deze markt.

Volg ons op:

Lid van:

autodistribution logo zonder NL