Wie zijn wij?

Stahlie-Cam Automaterialen is een onafhankelijke totaal-leverancier in auto-onderdelen, olie- en smeermiddelen, accessoires, gereedschappen, lakken, banden en equipment voor de automotive vervangingsmarkt.

Sinds de overname van het familiebedrijf, Stahlie Automaterialen, in 2011 zet het bedrijf haar activiteiten voort onder de naam Stahlie-Cam Automaterialen B.V. Na de overname is er geïnvesteerd in nieuwe voorraden en diensten waarbij de wens van de klanten centraal staat.

Met de aanwezige jarenlange ervaring binnen het bedrijf voorzien wij de klant altijd van het beste advies. Stahlie-Cam is in februari 2014 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Schuttevaerweg 162. Hier hebben wij in juni 2014 alle activiteiten van de onderneming gecentraliseerd waarbij het filiaal aan de Boezemstraat is komen te vervallen.

Met de samenwerking die wij zijn aangegaan met Soyal Autoschade & Herstel breiden wij onze activiteiten per april 2015 uit door een magazijn in de regio Vlaardingen in te richten om onze klanten aldaar sneller te kunnen bedienen. Tevens kunnen wij per heden mede door de samenwerking een nieuwe productgroep aan onze al reeds brede assortiment toevoegen, nl. lakken en non-paint producten.

In april 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Skyparts op Rotterdam Zuid om zodoende de bedekking over Groot-Rotterdam te verbeteren. Mede door de samenwerking met Skyparts kunnen we wederom een nieuwe productgroep toevoegen aan ons assortiment, nl. gassen.

logo btw  BTW nummer

  NL850599313B01

logo bank  ABN AMRO Bank

  NL88 ABNA 0461 0332 83

logo bank   ING Bank

    NL53 INGB 0004 9410 22

Contactgegevens

Stahlie-Cam Automaterialen B.V.

Schuttevaerweg 162 3044 BB Rotterdam 

Tel: 010 437 02 11 
Fax: 010 262 40 32 
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

markervind ons op Google Maps

 

 

Over ons

Stahlie-Cam Automaterialen is een totaal leverancier in onderdelen voor de automotive after-market. Ons pakket aan producten omvat onderdelen, accessoires, gereedschappen, equipment en autolakken. Naast alle bekende A-merken hebben wij ook goede alternatieven die prijs-technisch gunstiger zijn waarbij Requal, ons huismerk, hèt verschil maakt in deze markt.

Volg ons op:

Lid van:

autodistribution logo zonder NL