Onze Missie

Wij zien het als missie om van Stahlie-Cam Automaterialen een toonaangevend bedrijf in Rotterdam en omstreken te maken dat gespecialiseerd is in auto onderdelen. Wij vinden het belangrijk om binnen onze mogelijkheden een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers de ruimte hebben om creativiteit, technische informatie en expertise in kunnen zetten om de klant, die centraal staat, optimaal te kunnen bedienen. In alles wat we doen, streven we naar eerlijkheid en transparantie. 

De invloed van nieuwe technieken in de automotive sector is enorm en zorgt er mede voor dat het hele speelveld wijzigt. In onze branche, waar wij in deze tijd sterk afhankelijk zijn van informatie, zijn veranderingen een contsante factor geworden. Informatie moet beter en sneller beschikbaar zijn. Voor onze klanten betekent dit dat er meer behoefte is aan stuctuur, en er een grotere vraag ontstaat naar praktijkgerichte oplossingen. Voor Stahlie-Cam betekent dit dat het aanbod in producten en diensten dynamisch groeit om de gewenste praktijkgerichte oplossingen te kunnen realiseren voor onze klanten. Hiermee willen wij onze klanten helpen om binnen hun werkomgeving de productiviteit te verhogen.

zuiger 01 copy Xsmall

Contactgegevens

Stahlie-Cam Automaterialen B.V.

Schuttevaerweg 162 3044 BB Rotterdam 

Tel: 010 437 02 11 
Fax: 010 262 40 32 
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

markervind ons op Google Maps

 

 

Over ons

Stahlie-Cam Automaterialen is een totaal leverancier in onderdelen voor de automotive after-market. Ons pakket aan producten omvat onderdelen, accessoires, gereedschappen, equipment en autolakken. Naast alle bekende A-merken hebben wij ook goede alternatieven die prijs-technisch gunstiger zijn waarbij Requal, ons huismerk, hèt verschil maakt in deze markt.

Volg ons op:

Lid van:

autodistribution logo zonder NL